Årsberetning 2019

Ugeskrift for Læger: Faglig relevans og aktualitet på flere kanaler

I den trykte udgave, på ugeskriftet.dk, Facebook, Twitter og i nyhedsbreve. Medlemmerne kan finde indholdet fra Ugeskrift for Læger på mange forskellige platforme.

Indholdet i Ugeskrift for Læger spreder sig over mange platforme. Medlemmerne kan orientere sig i det trykte blad, men også finde opdateringer og nyheder på Facebook og Twitter. Ugeskriftets nyhedsbreve er ofte den indgang medlemmerne vælger, når de skal orientere sig i indholdet, uanset om det er videnskab, fagpolitik eller debatstof.

Ugeskrift for Læger har i 2018 arbejdet med at skabe en tydeligere arbejdsdeling mellem de hurtige elektroniske platforme og den fordybelse, som det trykte blad indbyder til. Længere artikler i bladet giver medlemmer mulighed for at få nuancerne med, og videnskabelige temaer giver overblik i en presset hverdag.

Videoklip bliver ofte brugt som blikfang for større artikler, og som populære indgange til svært, videnskabeligt indhold. De sociale medier bliver også i 2018 brugt mere af medlemmerne, og særligt debatter og holdninger får plads her. Mere end 16.000 følger nu Ugeskrift for Læger på Facebook.